Sobere Luxe Badkamer

Luxe Badkamer Trend in Shakers Craft style

Ben je op zoek naar een stoere badkamer? Dan zou je wel eens kunnen vallen voor de sobere luxe van Shakers Craft. Toen de Shakers eind 18e eeuw van Europa naar de VS emigreerden namen ze hun kwalitatieve ambachtswerk zonder franje mee naar de andere kant van de oceaan. En nu wordt die stoere stijl omgezet naar het interieur.

Kom langs in onze badkamer showroom in Goes en ervaar deze Sobere Badkamer met een luxe uitstraling tot in detail, bij Caubo.

Unieke badkamer met ambachtelijke uitstraling

Een typisch kenmerk van de badkamertrend Shakers Craft is de combinatie tussen strakke vormen en natuurlijke kleuren. De combinatie van één kleur in meerdere tinten zorgt voor de soberheid inde badkamer, die door een mix van structuren, patronen en materialen juist weer een spannende afwisseling en een gelaagdheid geeft. Samen levert het een sobere badkamer op, met een unieke, ambachtelijke uitstraling.

Badkamer sanitair en accessoires in zijn puurste vorm

Het sanitair en de accessoires in een Shakers Craft badkamer zijn simpel en puur, maar zeker ook mooi om te kijken. Combineer een strakke designradiator met het extra comfort van vloerverwarming. Kies daarbij voor een radiator in een afstekende kleur, die overeen komt met de kleur die je voor de kranen kiest. Juist het contrast tussen de natuurlijke basiskleur en de contrasterende producten maakt de badkamer een prettige plek om in te zijn.

Een badkamerwand dat spreekt in contrasten

Als tegenhanger van de natuurlijke tinten zijn lichte wanden prachtig. Ze zorgen voor een contrast tussen licht en donker. Grijs is een kleur die veel mensen mooi vinden en die bovendien makkelijk te combineren is. Kies voor een speels effect van een mix van kleine, handgevormde, grijze tegels en grote wandtegels in dezelfde kleur.

Kom gerust eens langs…

Heb je na het lezen van deze ShakersCraft badkamer trend voldoende inspiratie voor jouw nieuwe badkamer opgedaan? Neem dan snel contact op met Caubo. Wij zijn de Bad in Beeld badkamerspeciaalzaak voor Schimmert, Aalbeek, Ulestraten, Bergen, Groot- & Klein Haasdal en omstreken. Maak online alvast jouw afspraak. Samen met onze badkameradviseur loop je door de showroom, laat je inspireren en samen gaan we aan de slag om jouw droombadkamer te realiseren.

Kun je niet wachten en wil je nog meer fraaie badkamers zien of inspiratie opdoen? Vraag dan online om ons gratis Caubo Badkamer Magazine.

Persoonlijk advies?

Wil je persoonlijk advies voor de beste oplossing in jouw woning? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!

Plan je adviesgesprek Magazine aanvragen