Easy Drain; douchegoten van de beste kwaliteit

Wanneer je kiest voor Easy Drain weet je zeker dat je goed zit. Ze staan bekend als de meest gespecialiseerde producent op het gebied van afvoertechniek. Bij Easy Drain staat kwaliteit voorop! Alle producten voldoen aan de hoogste eisen en zijn aan de strengste controles onderworpen. Daarbij staat service ook hoog in het vaandel. Want bij kwaliteit staat er meer centraal dan alleen het product zelf.

Easy Drain douchegoten met de perfecte afwerking

De afvoergoten van Easy Drain zijn perfect afgewerkt. Door de elegantie van de gootjes zijn ze geschikt voor iedere badkamer. Of er nou tegels in de badkamer liggen, een gietvloer, vinylvloer, beton of natuursteen. Easy Drain past en kan altijd. Er is keuze uit smalle of brede rooster uitvoeringen. Net was bij jouw badkamer past!

De onderhoudsarme douchegoot

De Easy Drain Compact serie staat bekend om zijn tijdloze drains. Deze zijn verkrijgbaar in diverse maten en soorten. En wist je dat de Easy Drain Compact de meest ondiepe douchegoot van de wereld is? Met zijn 63 mm inbouwdiepte is het een unieke douchegoot in de markt. Daarbij heeft Easy Drain ook de Compact Clean met Dryphon techniek! Hierdoor hoeft er nóg minder schoongemaakt te worden. Dankzij de hoge snelheid (60 liter per minuut) waarmee het water door de sifon gaat worden vuil en haren direct weggespoeld en krijgt het geen kans om zich te hechten.

De kwaliteit van Easy Drain

De douchegoten van easy Drain zijn makkelijk schoon te maken. Dit komt onder andere doordat ze gemaakt worden van een zeer hoge kwaliteit RVS. Er zijn tevens onderhoudsarme douchegoten verkrijgbaar. Ideaal wanneer je niet van schoonmaken houdt!

De kracht van eenvoud bij Easy Drain

Gaat jouw voorkeur uit naar een bescheiden stijl? Kijk dan eens naar de Easy Drain S-Line en Easy Drain M-Line! Deze zijn perfect te combineren met een minimalistische stijl. Deze douchegoten hebben een bijna onzichtbaar driehoekig ontwerp met een verfijnde stijl. Het rooster kan als rvs geborsteld of omgedraaid als tegelrooster gebruikt worden.

Een Easy Drain douchegoot als blikvanger

Wil je met de drain opvallen? Ga dan voor de Easy Drain Diamond of Easy Drain Dot en Square. Dit zijn echt schitterende én opvallende drains voor in de badkamer. De Easy Drain Diamond brengt met haar diamante vorm het luxueuze gevoel naar de badkamer. De Dot en Square zijn echt grootformaat drains en hiermee maak je echt een statement in de badkamer.

Persoonlijk advies?

Wil je persoonlijk advies voor de beste oplossing in jouw woning? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!

Plan je adviesgesprek Magazine aanvragen