Martens Design

Een badkamer krijgt pas echt een complete uitstraling met sfeervolle verlichting en een fraaie spiegel als eyecatcher. Martens Design, een trendy sanitair merk, heeft een passie voor unieke vormgeving van stijlvolle verlichting en design spiegels.

Over Martens Design

Bij Martens Design vinden klanten een uitgebreide selectie stijlvolle badkamerverlichting en luxe design spiegels. Dit Nederlandse bedrijf biedt een verfijnde collectie lampen en een ruim assortiment luxe design spiegels in diverse formaten en vormen om de badkamer de perfecte finishing touch te geven. Martens Design staat bekend om compromisloze kwaliteit en esthetiek, gecombineerd met zuinige LED-technieken.

Verlichting van Martens Design

Voor wie op zoek is naar een elegante wandlamp met een warme gloed voor ontspanning in bad of stijlvolle, heldere verlichting voor het beste zicht, heeft Martens Design de ideale verlichtingsoplossing. De lampencollectie is zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid, functionaliteit en stijl, waardoor klanten kunnen vertrouwen op investeringen in hoogwaardige verlichting die jarenlang meegaat.

Design spiegels van Martens Design

Met een ruim assortiment aan design spiegels die in elke ruimte tot hun recht komen, slaagt men altijd bij Martens Design. Naast de populaire rechthoekige spiegels is er ook keuze uit ronde, hexagonale en ovale spiegels. Bovendien zijn de spiegels van Martens Design verkrijgbaar in verschillende formaten en kunnen ze worden uitgerust met extra opties, zoals ingebouwde verlichting, spiegelverwarming, een digitale klok of bluetooth audioset voor het afspelen van favoriete muziek. Martens Design maakt het mogelijk! Naast het standaard assortiment is maatwerk ook een optie, zodat de nieuwe spiegel zeker de show zal stelen!

Persoonlijk advies?

Wil je persoonlijk advies voor de beste oplossing in jouw woning? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!

Plan je adviesgesprek Magazine aanvragen