Regn

Regn is een nieuw sanitairmerk in Nederland. En bij Caubo zijn we blij met dit mooie merk. De vormgeving is gebaseerd op de Scandinavische woon- en leefstijl; ingetogen, krachtig en eigentijds.

Bij Regn streven ze continue naar subtiele perfectie. Balans in kleur tussen de verschillende producten en focus op de balans in vormgeving. Ontwikkeld met de kennis van vakmensen met passie voor sanitair. Met de verschillende producten van Regn is er altijd een uitvoering die past bij jouw badkamerwensen.

Kranen, mooi door eenvoud

De kranen van Regn zijn mooi door de eenvoud en in maar liefst 6 kleuren beschikbaar. Chroom en gepolijst chroom, geborsteld koper, matzwart, gun metal zwart én goud. Regn biedt de mogelijkheid om alles precies op elkaar af te stemmen, want Regn heeft bij iedere wastafelkraan een passende doucheset en badkraan.

En voor de finishing touch van hetzelfde design én in dezelfde kleur ook een passende accesoireset met een toiletrolhouder, handdoekhaakje en toiletborstel. Ook mooi voor in je toilet!

Voor iedere stijl de juiste uitvoering

Het assortiment van Regn is naast de diversiteit in kleuren ook heel divers in uitvoering. Kies je voor een wastafelmeubel met opbouwkom dan biedt de highriser uitkomst (een hoge kraan) of een inbouw wastafelkraan. Ook voor het plaatsen van de kraan op je wastafel zijn verschillende modellen beschikbaar.

De douchekranen met thermostatische douchemengkraan met cool touch combineert mooi met een regendouche en bijpassend planchet. Voor het bad is de thermostatische badkraan met cool touch heel fijn. Met cool touch wordt de kraan nooit warm en hoef je niet bang te zijn dat je je handen brandt. Lekker veilig met kinderen!

Maak gerust vrijblijvend een afspraak bij Caubo in Schimmert. We laten je graag de Regn mogelijkheden zien in een persoonlijk badkamerontwerp.

Persoonlijk advies?

Wil je persoonlijk advies voor de beste oplossing in jouw woning? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!

Plan je adviesgesprek Magazine aanvragen