Betaalbare badkamer kwaliteit bij Sealskin

Sealskin zorgt al meer dan 250 jaar voor betaalbare kwaliteit en design. Zij zijn expert op het gebied van douchebakken en -wanden. En daarnaast kun je ook bij Sealskin terecht voor baden en accessoires. De producten van Sealskin kenmerken zich door de hoge mate van comfort, gecombineerd met groot schoonmaakgemak. Door de topkwaliteit van de producten ben je verzekerd van langdurig gebruiksplezier. Laat je inspireren bij Caubo in Schimmert.

De douches van Sealskin

Of je nou opzoek bent naar een matzwarte douche, een inbouwdouche, een halfronde douche of ‘gewoon’ een mooie douchewand. Bij Sealskin ben je aan het goede adres. Tussen alle verschillende stijlen zit altijd een douche die bij jouw situatie en woonwens past. De evenwichtige vormgeving van de verschillende douchewanden worden feilloos gecombineerd met de nieuwste technische innovaties.

Een schone douche

Bij Sealskin hebben ze het ‘Easy clean systeem’ ontwikkeld. Dit is een systeem waarbij de gebruiker optimaal schoonmaakgemak ervaart. Het easy clean systeem is toegepast in de schuifdeuren van de douche. Dat houdt in dat het schuivende paneel kan worden losgekoppeld aan de onderzijde. Hierdoor kun je overal makkelijk bij en wordt schoonmaken een eitje.

Ligbaden voor iedere badkamer

Een ligbad wordt vaak gezien als de ultieme luxe in een badkamer. En ook hier is de keuze bij Sealskin weer enorm. Ze hebben bijzonder fraaie ligbaden die passen in verschillende stijlen badkamers. Een vrijstaand bad, inbouwbad, duobaden of een fraai hoekbad. Sealskin staat voor je klaar!

Geniet thuis van wellness in je eigen Sealskin whirlpool

Het prachtige bad is een ware blikvanger

Accessoires als kers op de taart

De uiteindelijke accessoires zijn de kers op de taart voor iedere badkamer. Want hoe gaaf is het als het zeepschaaltje, de tandenborstelhouder en de zeepdispenser allemaal in hetzelfde design in jouw badkamer staan te pronken? Ook bij de accessoires is weer rekening gehouden met het eenvoudig schoonmaken van de producten. Zo is jouw badkamer niet alleen heel stijlvol, maar ook nog eens lekker schoon!

Mooi: alle accessoires op elkaar afgestemd

Style je badkamer en toilet met Sealskin accessoires

Vlak glas aan de binnenzijde van de douchewand voor schoonmaakgemak

Ook in de badkamer is koper niet meer weg te denken

Alle maten douchevloeren

Een douchevloer kan heel bepalend zijn voor de uiteindelijke uitstraling van je douche. Maar ook hier zijn de keuzes eindeloos. Bij Sealskin kun je kiezen voor vier- of vijfhoekige, rechthoekige en halfronde douchevloeren. Die zowel als opbouw of inbouw in het assortiment aanwezig zijn.

Dé trend van nu, industriële douchewand. Stijlvol douchen

Duka Natura: een prachtige basis voor jouw badkamer

Persoonlijk advies?

Wil je persoonlijk advies voor de beste oplossing in jouw woning? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!

Plan je adviesgesprek Magazine aanvragen