De kracht van keramiek met Sphinx tegels

Een belangrijk element in de badkamer zijn de tegels. Ze bedekken vaak een groot deel van de badkamer en zijn dus erg bepalend voor de sfeer. Bij Sphinx Tegels ligt de kracht in de ontwikkeling van trendsettende designs. Doordat er gebruik wordt gemaakt van de ziel van authentiek keramiek zijn de tegels onderscheidend en tijdloos. Dus ben jij op zoek naar badkamertegels die precies bij jouw smaak passen en je badkamer helemaal af maken? Jij slaagt zeker met de schitterende badkamertegels van Sphinx tegels!

Een unieke badkamer met Sphinx Tegels

Doordat Sphinx blijft innoveren met moderne technieken, gecombineerd met inspiratie uit de natuur, weet je zeker dat je met Sphinx Tegels een unieke tegel in huis hebt. Sphinx Tegels biedt een rijk assortiment keramische tegels voor zowel particuliere als professionele binnen- en buitentoepassingen. Onderscheidend in design met uitmuntende productkwaliteit waar je jaren plezier van gaat beleven.

Sphinx STONE tegel

De nieuwe Sphinx STONE is een elegante tegel die de schoonheid van Belgisch hardsteen combineert met de duurzaamheid van beton. Ontdek de mystieke schoonheid van Moeder Aarde zelf, als uniek resultaat van een miljoenen jaren oude geografische kringloop waarop ijstijden, klimaatveranderingen, planten en dieren voor eeuwig hun stempel drukten.

Prachtig vormgegeven met behulp van moderne technologie, vertaald naar hoogwaardige keramische tegels. De natuurlijke kleuren, dieptewerking en reliëfs maken de Sphinx STONE geschikt voor klassieke én moderne toepassingen.

Sphinx WOOD tegel

De inspiratie uit de natuur zie je helemaal terug in de Sphinx Wood tegels. Ze zijn niet alleen uit het juiste hout gesneden, maar ook uit de klei getrokken! Met SPHINX WOOD kiest u compromisloos voor de warme uitstraling van hout en het onderhoudsgemak en de duurzaamheid van hoogwaardig keramiek. Nauwelijks van echt te onderscheiden, inclusief de zachte touch van het natuurlijke oppervlak. Vanzelfsprekend is SPHINX WOOD geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Honingraad tegels, dé tegeltrend

Style je badkamer en toilet met Sealskin accessoires.

Speel met tegelstroken, ze brengen je doucheruimte tot leven

Stoere wandtegels met een metalic finish

Ben je op zoek naar iets unieks van uitmuntende kwaliteit? Kom dan naar Caubo in Schimmert. Daar kun je zelf de kwaliteit ervaren en daar staan onze adviseurs klaar om jou te woord te staan om de beste keuze te maken!

Persoonlijk advies?

Wil je persoonlijk advies voor de beste oplossing in jouw woning? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!

Plan je adviesgesprek Magazine aanvragen