Over ons

Bij Caubo Tegels & Sanitair kunt u terecht voor alles op het gebied van sanitair en tegels. Of het nu gaat om een complete badkamer, een losse kraan of douchecabine. In onze moderne showroom van ruim 250 m2 presenteren wij een uitgebreid assortiment sanitair, accessoires, wand- en vloertegels en kunt u voldoende inspiratie opdoen voor uw nieuwe badkamer of toiletruimte. Onze deskundige adviseur staat voor u klaar om u te helpen met het perfecte ontwerp.

30 jaar ervaring

We duiken even de geschiedenis in om Caubo Tegels & Sanitair voor te stellen. Al meer dan 30 jaar is zij het adres voor tegels. Inmiddels is zij ook dé specialist voor jouw badkamerrenovatie. De winkel in Schimmert is volledig ingericht met bad-, douche- en toiletopstellingen volgens de sanitair- en tegeltrends van dat moment. “Wensen en trends veranderen door de jaren heen. Wij verbouwen dan ook regelmatig de winkel om altijd up-to-date te zijn. Zo willen wij onze klanten voorzien van de mooiste ideeën en slimme indeeltips.”

Gepassioneerde specialisten

“Omdat er ontzettend veel mogelijk is op het gebied van sanitair en tegels, vind je in onze winkel allerlei inspiratie. Van ontwerpideeën tot diverse stijlen. Onze adviseurs staan klaar voor persoonlijk advies.” Naast een passend ontwerp verzorgt Caubo ook de installatiewerkzaamheden. De oude badkamer slopen, nieuw span- of stucplafond, loodgieterswerk, vloerverwarming aanleggen, elektrawerkzaamheden, vakkundig timmerwerk en tegelwerk; Caubo regelt het. Steek je liever zelf de handen uit de mouwen? Je kunt ook zelf de badkamer installeren. Uiteraard krijg je ook dan passend advies bij de aankoop zodat je vervolgens zelf aan de slag kunt.

Alle zekerheden boven tafel

Het aanschaffen van een badkamer is geen dagelijkse kost. Wel zo fijn om te kiezen voor zekerheid. Daarom is Caubo aangesloten bij de stichting Nationale Badkamer Garantie. Zowel tijdens als na de aankoop ben je verzekerd van vijf zekerheden.

Meer badkamer advies

Kom gerust eens langs. Samen zetten we de stap naar jouw nieuwe badkamer.

Persoonlijk advies?

Wil je persoonlijk advies voor de beste oplossing in jouw woning? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!

Plan je adviesgesprek Magazine aanvragen